Leren

Een unieke opleiding op een unieke plek.

Gin en bier maken leer je bij de lokale brouwer, kokkels vang je zelf en je gaat op jacht met een professionele jager. Je doet een erkende opleiding tot kok of gastheer / -vrouw  in één jaar. Bij de maandelijkse excursies en activiteiten vergroot je je productkennis.

Kok

Het koksvak is een vak waarin je nooit raakt uitgeleerd. Je maakt de heerlijkste gerechten waar de gasten hun vingers bij aflikken. Dankzij jouw kookkunsten komen gasten terug. Je werkt graag met je handen en hebt gevoel voor smaak en producten. Terwijl het restaurant vol zit hou jij het hoofd koel.

 

 

Meer informatie

Gastheer / -vrouw

Naast gerechten opdienen, cocktails maken en over de wijn adviseren, probeer je het iedereen naar de zin te maken. Tevreden klanten komen bij jou terug. En daar doe je het voor! Als gastheer /-vrouw ben je van vele markten thuis. Je kunt goed met mensen omgaan en je weet hoe je gerechten moet serveren. Vaak moet je veel dingen tegelijk doen. Een goede planning en rustig blijven is het halve werk en is op je lijf geschreven.

Meer informatie